Årsmøteprotokoll 2024

Les vår årsmøteprotokoll for 2024 i lenken under.

Aller først gratulerer vi nytt styre valgt på Gravplassforeningens årsmøte, avbildet under: f.v. Jørgen Forøy, nestleder (krematoriums- og gravlundssjef i Tromsø), Marit Lindberg, styremedlem (kirkeverge i Tingvoll), Johannes Sørhaug, leder (kirkesjef i Porsgrunn), Ruth Hauge Bjørneseth, styremedlem (landskapsarkitekt Asplan Viak) og Magne Hustavenes, styremedlem (direktør Gravplassetaten i Oslo kommune). 1. vara Line Langseth Bakkum (kirkeverge i Gjøvik) og 2. vara Per Ivar Nicolaisen (Gravplassforvaltningen i Steinkjer) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Styret ønsker svært gjerne innspill til våre kurs, send gjerne til [email protected]. Styret både ønsker selv – og har forstått at det er et behov der ute for – å tenke litt nytt i forhold til kursene. Takk til dere som allerede har sendt inn, vi ønsker flere innspill.

Alle medlemmene skal ha fått tilsendt årsmøteprotokollen via vårt nye medlemssystem Styreweb. Om du er medlem og ikke har fått e-post, ta kontakt med [email protected]

Årsmøteprotokoll 2024

Bilde av styret 2024 i Gravplassforeningen

Styret 2024-2025. Foto: Georg Mathisen