Fagdager 2019

Fagdager 2019 i Ullensvang

Målgruppe: Alle som jobber med gravplasser praktisk eller administrativt, og andre som er interesserte i gravplassen.

Vi gjør oppmerksom på at vi har begrenset antall rom denne gangen, så vi oppfordrer til rask påmelding – og kanskje også deling av rom kunne være aktuelt? Kysthotellene er ettertraktet og har stort trykk av turister fra hele verden!

 

Hovedtema i år: Vern ‐ stedsidentitet

Dato: NB: 11. – 13. september 2019 i Ullensvang
Start onsdag 11. kl. 11:00, registrering fra kl. 10:00
Slutt fredag 13. med lunsj kl. 13:00
Sted: Hotel UllensvangUllensvangvegen 865, 5781 Lofthus Hardanger
Påmelding: Påmelding her. Frist 28. juni 2019 
Møteavgift: Kr 2.198 for medlemmer, kr 3.430 for ikke-medlemmer
NB: Etter 28 juni er møteavgiften kr 2.573/3.260
Program Programmet er under arbeid
HOTELL:  
 -dagpakke: Kr 1.950 for lunsj og kaffe (ikke overnatting)
Middag kan bestilles til kr. 565 pr. pers.
-overnatting: Kr 5.175 for enkeltrom m/full pensjon  
Kr 4.320 pr pers i dobbeltrom m/full pensjon 
Kr 3.750 for ledsager i dobbeltrom som ikke skal delta på fagdagene 
Ankomst dagen før: Kr. 1.450 for enkeltrom, og kr. 950 per pers i dobbeltrom, m/frokost. Middag ved ankomst søndag: kr 425.      
Info fra hotellet:
De tilbyr også rom med fjordutsikt for et tillegg på kr. 300 pr natt.

Boende gjester har følgende inkludert i oppholdet: • Gjester i enkeltrom får bo i dobbeltrom • Gratis parkering • Inngang til «Ullensvang Bad» med oppvarmet inne- og utebasseng med svømmekanal (88 meter), fasiliteter som vannsofamassasje, panorama sauna, boblebad og oppvarmede relax-senger • Fitnessrom med moderne fasiliteter • Tilgang til hotellets mange salonger og fjordterrasse .
Turisttur: Vi har også lagt opp en turisttur tirsdag 10. september fra Myrdal stasjon via Flåm, Nærøyfjorden og Gudvangen til Ullensvang hotell. Les mer om turen her.  Påmelding til turen her. Begrenset antall billetter!
NB: Mydal stasjon har ikke veiforbindelse, så man må ta tog dit. Det er derfor å anbefale at det blir bestilt togbillett til Myrdal samtidig som man melder seg på turistturen.
Tema:  
Foreløpig programskisse:  Hvorfor er vern av kulturminner viktig? * Lokale prosjekter og planer knyttet til stedsidentitet * Gravplassens historiske utvikling * Verneplan og støtteordninger -hvordan komme i gang? *Kulturminner og verneverdier på gravplassen * Vern som grunnlag for utvikling av gravplassen * Vern og ny bruk av gamle bygninger på gravplassen * Gamle trær * Spørretime og orientering * Årsmøte * Befaring til Ullensvang særpregede gravplasser.

 

For utstillerePåmelding for utstillere

Hotel Ullensvang